Vykouzlete si svěží snídani, kterou navíc můžete obohatit o sušené ovoce, semínka. Pšenice špalda je prastará obilovina, která nebyla šlechtěna a tudíž si zachovala velké množství cenných látek jako jsou sacharidy rostlinné bílkoviny nenasycené mastné kyseliny minerální látky vitamíny i vlákninu. Složení: vločky špaldové*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Návod k přípravě: vařte 2 minuty v mléce nebo v rostlinném nápoji nebo jen přelijte vroucí vodou a nechte 10 minut odstát. Cca 1 porce: 50 g vloček na 150 ml tekutiny. Skladování: skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %. Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek – vločky
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 501 kJ / 355 kcal | |
---|---|
Tuky: | 3,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 1,0 g |
Sacharidy: | 64,0 g |
z toho cukry: | 3,0 g |
Bílkoviny: | 14,0 g |
Sůl: | 0,0 g |